CRVENI TEPIH

Modni kiks holivudske dive: Iako je obučena, izgleda kao da nema ništa na sebi

Riječ je o takozvanoj goloj haljini, odnosno o modelu u nijansi koja gotovo u potpunosti odgovara nijansi glumicine kože

Nikol Kidman na premijeri filma "A Family Affair". Instagram

E. Ag.

19.6.2024

"A Family Affair" je nova holivudska romantična komedija, a glavne uloge pripale su Nikol Kidman (Nicole) i Zaku Efronu (Zac), koji tumače par s velikom razlikom u godinama koji upada u strasnu aferu, a u filmu ima i niz škakljivih scena. Premijera je održana u Los Anđelesu, a slavna glumica privukla je pažnju jednostavnim, ali neobičnim modnim izborom.

Nikol Kidman pokazala je svoju vitku figuru u svečanoj toaleti s potpisom italijanskog dizajnera Sabata De Sarna koji je od prošle godine kreativni direktor brenda „Gucci“.

Riječ je o takozvanoj goloj haljini, odnosno o modelu u nijansi koja gotovo u potpunosti odgovara nijansi glumicine kože, te na trenutke izgleda kao da je potpuno naga.

Radi se o dugoj, pripijenoj top haljini s gornjim dijelom nalik na korzet, dok donji dio krasi dubok šlic po sredini. Nikol je izdanje zaokružila sandalama u boji kože i fantastičnim nakitom, a posebno se izdvajala masivna čoker ogrlica sa zlatnim blokovima, koja je također djelo poznate italijanske modne kuće.

I dok sam model toalete zaista lijepo pristaje slavnoj 56-godišnjakinji, čini nam se da bi sretniji izbor za nju bila neka druga, vedrija boja, premda je nude nijansa svakako intrigantnija.

Šta vi kažete na ovaj izbor holivudske zvijezde?

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.