PROZVANA U KOMENTARIMA

Podijelila mišljenja: Teodora Džehverović za neke bomba, za neke umišljena

Šta je sa vama pjevačicama...sve ste u nekim kostimima, kupaćim gaćama, napisao je jedan od korisnika Instagrama pjevačici

Teodora Džehverović. Instagram

Piše: N. S.

1.12.2022

Pjevačica Teodora Džehverović redovna je na Instagramu, njene vrele fotografije mnoge oduševljavaju, ali neke baš i ne. Džehva ispod slika redovno dobiva dosta degutantnih komentara na račun njenog oblačenja i načina poziranja na slici. 

Naime, Teodora provokativnim stajlinzima često napravi pometnju gdje god da se pojavi, a sada je Instagram "usijala" provokativnim snimkom i fotkama u izazovnoj kombinaciji, a ispod objave je niz komentara, kako pozitivnih, tako i negativnih.



 - Šta je sa vama pjevačicama...sve ste u nekim kostimima, kupaćim gaćama...jel vi pjevate ili reklamirate donji veš? To radi apsolutno sve...imate sve iste frizure, sve ste uradile sise i guzicu, pa ličite jedna na drugu...lijepo pjevaš, budi normalna i snimaj pjesme, slikaj nastupe...ovo je sve već viđeno milion puta - napisao je jedan od korisnika Instagrama pjevačici.

Teodori su pisali još niz negativnih komentara kao: " Curo previše si umišljena, ne vrijediš puno, ko suha kruška si", "Kad će onlyfans?", "Odvratno!"

Naravno, pored svega toga Džehva kida u broju lajkova na objavama i komentarima fanova koji je podržavaju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.