UMRI DRUGI DAN

Hali Beri otkrila ko joj je spasio život

Trebala sam biti seksi, zavodljivo grickajući smokvu, a onda sam se odjednom počela gušiti njom, prisjetila se

L. K. P. / Avaz.ba

23.4.2020


Kao gošća ovosedmične emisije Džimija Falona (Jimmy Fallon), javljanjem uživo iz svog doma, holivudska glumica Hali Beri (Halle Berry)poprilično se raspričala o mnogim privatnim stvarima. Osim što je pričala o svojoj djeci, otkrila je i nepoznate detalje iz prošlosti, tačnije sa snimanja filma o Džejmsu (James) Bondu"Umri drugi dan".

Beri je u karantini sa svoje dvoje djece i dva psa. S voditeljem je podijelila kako dane s djecom provodi plivajući u njihovom bazenu u vrtu, kao i da je prije nekoliko dana morala obrijati 12-godišnjoj kćerki dio kose koji se zapetljao nakon što ona danima nije počešljala kosu.


Pirs Brosnan i Hali Beri: Glumili u filmu "Umri drugi dan". Agencije

No, filmskim ljubiteljima najzanimljivije je ipak bio dio u kojem se Hali raspričala o prošlosti. Prije 18 godina glumica je bila Bondova djevojka i s omiljenim tajnim agentom, Pirsom Brosnanom (Pierce), snimila nastavak "Umri drugi dan". Upravo joj je njen kolega sa filmskog seta tokom snimanja spasio život.

-'Trebala sam biti seksi, zavodljivo grickajući smokvu, a onda sam se odjednom počela gušiti s njom. Pirs je morao ustati i napraviti mi Heimlichov zahvat. Džejms Bond zna kako napraviti Heimlicha! Spasio mi je život i uvijek će biti jedna od najdražih mi osoba na svijetu - priznala je Hali Beri.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.