SUDBINE

Glumica izgubila borbu s rakom

Natali Desel Rid preminula u 53. godini

Natali Desel Rid. Agencije

L. K. P.

9.12.2020


Američka glumica koja je nastupila uz oskarovku Hali Beri (Halle Berry) u komediji B.A.P:S., Natali Desel Rid (Natalie Desselle Reid) preminula je u 53. godini.

Član njene porodice kazao je da je preminula od raka debelog crijeva koji joj je dijagnosticiran početkom godine. Natali je svoju borbu skrivala od fanova i javnosti sve do samog kraja, a svoje posljednje trenutke provela je u bolnici okružena porodicom.


Rid: Preminula od raka debelog crijeva. Agencije

-S ogromnom tugom vas obavještavamo da smo izgubili našu predivnu Natali. Bila je svjetlo ovog svijeta. Kraljica. Izvanredna majka i supruga. Njena svestrana karijera dotakla je mnoga srca i bit će zauvijek voljena. Sada tugujemo dok pokušavamo prihvatiti veliki gubitak i unaprijed vam se zahvaljujemo što poštujete našu privatnost u ovim teškim trenucima - poručili su članovi njene porodice.


Hali Beri također je shrvana zbog odlaska svoje kolegice i prijateljice.


-Još ne mogu prihvatiti ovu poražavajuću vijest i dok nastavljam čitati sve vaše ljubazne riječi, sjećanja na Natali i dalje mi naviru. Natalie je bila jedna od najdragocjenijih osoba koje sam ikad poznavala. U sekundi kada sam je upoznala, naša su se srca ispreplela, bile smo jako povezane - poručila je između ostalog Beri.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.